Telefonnummer

+45 41 18 90 55

Mail

kontakt@dinindrero.dk

Åbningstider

Efter aftale

Du kan ikke være der for andre, før du er der for dig selv

At bestille tid til behandling er en tilkendegivelse af, at du prioriterer dig selv. At du vælger at bestille tid til behandling hos mig, gør mig ikke alene stolt, men det er mig også en ære.

Min tid er derfor meget vigtig i det jeg forbereder mig specielt til hver behandling – du er for mig et unikt menneske, der kun fortjener mit bedste.

Mine behandlinger er alle unikke. Du skal gerne gå herfra med følelsen af du har fået opladt dit mentale batteri, når du har fået en behandling. Mine behandlinger på 45 minutter, er tiltænkt som et lille pusterum i en travl hverdag. Det er klart, at jo længere behandling du vælger, jo dybere afslapning opnår du.

I behandlingerne vil du opleve nærvær, ro og afslapning. Du er 100 % i fokus, da døren er låst og tlf. på lydløs. Det betyder også, at du ikke kan komme ind, før cirka 5 minutter før din egen tid.

Alle dine sanser vil blive forkælet, imens du føler tiden står stille. Derfor arbejder jeg også i stilhed, og tempoet er langsomt. Der er varme i briksen og andet lækkert “Gitte-magi” 😉

Hvorfor blev jeg selvstændig? Hvorfor blev jeg kropsterapeut?

Kort sagt, så handler det om, at jeg elsker at mærke de små forandringer mine behandlinger giver jer. De fleste falder i søvn, andre ligger lige på vippen. For nogle sker det inden for 10-15 minutter, andre efter 30-45 minutter.

Derfor anbefaler jeg ro mens du får behandling. Ro til at mærke dig selv, modtage og bare være.

Her er plads til tårer og snorken. Alt er som det skal være.

Jeres velbefindende, mens I er hos mig, er det vigtigste, og det hele værd.

Min yndlings meditations app til ”Gitte-tid”

Min yndlings meditations app er ”Synctuition”.

Appen indeholder over 50 forskellige meditationer. De er unikke og helt igennem fantastiske. De er på engelsk, men meget nemme at forstå. Det hele indstilles efter DIG ved hjælp af din stemme.

De første 4 meditationer er gratis, men ellers betaler du et beløb om året. Bruges appen meget, er det det hele værd.

Når yogaen og roen skal indpasses i en travl hverdag

Jeg elsker yoga. Jeg har bare social angst, så det der med hold er ikke mig… heldigvis findes youtube! Og Adriene findes på youtube! Adrienne er en skøn quinde fra Texas, der laver videoer til alle niveauer og behov. Hun har over 1000 videoer til at ligge derinde, og hun har også en betalingsapp, hvis man mere er til det. Indholdet på appen, er ikke mangen til det på youtube!

Er du til restorativ yoga, vinyasa eller power yoga, har hun det. Find hende under ”Yoga with Adriene” på youtube, og ”find what feels good, get into something comfy and let’s get started”.

Kærligst Gitte

Læs også