Telefonnummer

+45 41 18 90 55

Mail

kontakt@dinindrero.dk

Åbningstider

Efter aftale

Mit navn er Gitte Hamaker Holk, og jeg er uddannet kropsterapeut fra firmaerne Massada og Gerard’s. Derudover har jeg uddannelse som Indisk Hovedmassør, Kinesisk fodmassør, Afspændingsmassør, Healer og har taget ekstra kurser i Hotstone, Japansk Facelift, Bioline Jató’s holistiske ansigtsmassage, og Aromaterapi.

Det er aldrig for sent at genskabe kontakten til din krop. Jo længere tid, den har været ude af balance, jo mere tålmodighed kræver det, at ”finde hjem igen”. Du sidder og læser her, fordi du er klar over, at din krop er ude af balance. Måske er dine symptomer blevet direkte ubehagelige og meget tydelige. Du oplever måske uro i kroppen, rastløshed, har svært ved at sove, mangler overskud og energi, har svært ved at koncentrere dig, og har direkte fysiske smerter i kroppen. Jeg har udviklet et unikt koncept af forskellige forløb, der har fokus på, at du i ro og mag, kan genskabe kontakten til din krop.

Klinikken holder til i privaten. Vi har den ene ende af huset. Her er indrettet med fokus på ro, harmoni og positiv energi. Her er plads til grin, gråd, og snorken. Der er ro under behandlingen, så husk at forlade den digitale verden også. 

Jeg er uddannet til wellbeing, så har du skader eller andre skavanker, du er i tvivl om, om jeg kan hjælpe med, så kontakt mig og jeg vil give dig min ærlige mening.

Jeg glæder mig til at forkæle dig.

Kærligst Gitte