Telefonnummer

+45 41 18 90 55

Mail

kontakt@dinindrero.dk

Åbningstider

Efter aftale

Jeg er kropsterapeuten, der giver dig indre ro ved hjælp af unikke behandlinger. Jeg har kombineret det bedste fra mine to uddannelser, så jeg kan give dig den luksus, du fortjener.

Mit navn er Gitte Hamaker Holk, og jeg er uddannet kropsterapeut fra firmaerne Massada og Gerard’s.

Massada er spansk og arbejder med naturlige, økologiske og ECOCERT godkendte produkter. 

Massadas ansigts- og kropsbehandlinger indeholder alle aromaterapi, sansestimulation og teknikker, der tilsammen reducerer stresshormoner i centralnervesystemet, giver et øjebliks indre ro, og efterlader kroppen dybt afslappet. 

Gerard’s er lige som Massada økologisk og arbejder med den holistiske tankegang (krop og sind hænger sammen). Her har jeg uddannelse indenfor forskellige kropsbehandlinger.

Jeg har valgt at blande teknikker fra begge uddannelser og fået en række unikke behandlinger ud af det. Jeg bruger mig selv meget i mine behandlinger, og jeg elsker at se resultatet. 

Derudover har jeg uddannelse som Indisk Hovedmassør, Kinesisk fodmassør, Afspændingsmassør, Healer og har taget ekstra kurser i Hotstone, Japansk Facelift, Bioline Jató’s holistiske ansigtsmassage, og Aromaterapi.

Klinikken holder til i den ene ende af huset, og er indrettet med fokus på ro, harmoni og positiv energi. Her er plads til grin, gråd, og snorken. Der er ro under behandlingen, så husk at forlade den digitale verden også. 

Jeg er ikke uddannet massør, så har du skader eller andre skavanker, du er i tvivl om, om jeg kan hjælpe med, så kontakt mig og jeg vil give dig min ærlige mening.

Jeg glæder mig til at forkæle dig.

Kærligst Gitte