Telefonnummer

+45 41 18 90 55

Mail

kontakt@dinindrero.dk

Åbningstider

Efter aftale

VIGTIGT: Læs alt!

Gerard’s bodywrap indeholder varmeterapi, kuldeterapi, aktivering af kroppens kredsløb med fokus på lymfesystemet. 

Resultatet er at kroppens affaldsstoffer bliver ledt ud af kroppen og kroppen bliver lettere både psykisk og fysisk. Du kan opleve din udrensning som: fx. træthed, øget tørst, fysisk udrensning. MEGET effektiv mod væske i kroppen, affaldsstofophobninger i vores bindevæv (fx. medicinrester, påvirkninger fra omgivelserne, kosten, stress, for lidt søvn), stress, aktivering af organer, kredsløb, lymfesystem. Bonus: den arbejder på at reducere appelsinhud, hudlidelser, den forbedrer hudens iltning og synliggør kroppens egne blokeringer.

Uanset aktivitetsniveau, er der nogle kroppe, der ikke selv kan udlede affaldsstoffer – denne bodywrap er en hjælp. Nogle får den i forbindelse med livsstilsændring, nogle er kronisk syge, andre er sports-atleter der har svært ved selv at udskille affaldsstofferne.

Du bliver stående smurt ind i en lerblanding med alger, salte, mineraler, og bliver pakket ind i varme våde bandager. Derefter kommer du over på briksen og ligger i varme. Mens du ligger, vil du modtage en lækker forkælelse af dit ansigt og kranie, i form af en japansk facelift.

Dette er IKKE en slankende, opstrammende behandling. Den arbejder udelukkende på at reducere kroppens ophobninger af affaldsstoffer.

Du må IKKE modtage behandlingen hvis du er: gravid, har lymfekræft, pacemaker i hjertet/dårligt hjerte, lungesyg. Du har været gennem en operation 12 uger før, uanset størrelse.

Du skal: medbringe ekstra trusser og det vil være en fordel at være iklædt løstsiddende tøj.

Du kan hjælpe dig selv før behandlingen ved: at give dig selv en bodyscrub uden olie, ikke bruge bodylotion på selve dagen. Ikke drikke alkohol.

Du kan hjælpe dig selv efter behandlingen ved (i 36 timer): ikke at tage bad (tager du bad, så håndvarmt vand uden sæbe), ikke drikke alkohol, undgå sukker, lytte til kroppen.

Til slut hviler du mens jeg finder et glas vand og lidt snacks til dig

Varighed ca. 90 min. Inkl. af-og påklædning.

Tilkøb bodyscrub 45 minutter til 375kr. eller 60 minutter til 475kr. Bodyscrubben er en behandling i sig selv, og er inkl. afvask. Købes som en ”dit valg” behandling. Husk at skrive ”bodyscrub” under bemærkninger til mig.

Gerard’s Bodywrap – 695,- kr.